هر بار که ریحان را لابهلای سبزیهای روی سفره میبینم، یاد این جمله میافتم «قدر جوانیات را بدان»!
آخر ریحان علاوه بر طعم عطرینش، سبزی است که نسبت به سایر سبزیها، زودتر تن ظریف و نحیفش را به دست سرما میسپارد. در واقع عمر کوتاهی دارد!
تا قبل از پاییز و شروع فصل سرما، تمام سعی من این است که ریحان را از زیر آوار سایر سبزیها بیرون بکشم و نگذارم یک دانه از برگهایش هدر برود.
سعی میکنم، اما پاییز که میشود، ریحان از سرما به خود میلرزد و از میان سبزیها رخت میبندد و من میمانم با تره و شاهی تند و تیغهای زبرِ برگِ تربچه!
✍️بهاره عبدی
آخرین دیدگاهها